image
icon

Pyramid Affärssystem

Affärssystemet som växer med din verksamhet

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Systemet är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Fristående moduler sammanfogas till ett komplett system med hög kompetens, för både mindre och medelstora företag

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och beslutsstöd.

flode-py2.png#asset:189


Pyramid anpassar sig efter dina behov

Pyramid Business Studio är lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Dina medarbetare kan göra egna personliga inställningar efter behov och uppgift. Bra design är funktionell, snygg och lätt att förstå. Denna tanke genomsyrar allt vårt utvecklingsarbete.

Centraler och Infostudio, all information direkt på bredden och djupet

Pyramids Centraler ger dig genvägar till de rutiner du behöver. Lättanvänt och enkelt!

Via exempelvis Kundcentralen kan du snabbt ändra kunduppgifter, beräkna prisuppgifter eller budget, registrera order och utleverera, koppla till inköp, se fakturor och mycket mera.

Med våra smarta sök- och informationsrutiner skapar du själv egna vyer för de poster och den information du vill se. I Infostudion får du snygga sammanställningar och diagram. Du kan enkelt bearbeta informationen vidare på olika sätt.

Pyramids moduler

Mängden branscher som stöds gör att ditt företag enkelt kan växa genom att köpa till en ny modul inom önskat område. Du köper det du behöver, på de plattformar du behöver, till det antal användare som du behöver.

I Pyramid finns hela flödet till ditt företags verksamhet främst inom branscherna:


Pyramid Cloud

Många företag väljer idag en molnlösning för sitt affärssystem, det vill säga att man önskar köpa sin lösning som en månadsavgift per användare där drift, support och underhåll ingår. Läs mer.


Ta gärna kontakt
med oss för att diskutera lösningar runt Pyramid.

Pyramid Girl No Icon2