image
NYHETER

Ny ordförande i Rationell IT

Det Linköpingsbaserade IT-bolaget Rationell IT satsar framåt och tillsätter en extern ordförande. Det är Lena Lyckenvik, med mångårig erfarenhet från IT-branschen, företagsledning och styrelsearbete, som tillsammans med företagsledningen ska styra utvecklingen mot en tydligare affärsstrategi och tillväxtökning.

Lyckenvik har hanterat utmaningar inom områden som ledarskap, ägarfrågor, finansiering, försäljning, kommersialisering och övergripande strategiska frågor.

- Nu tar vi nästa steg i vår förändringsresa. För att komma vidare och få lite mer tryck på styrningen behöver vi extern hjälp. Lena Lyckenvik tillför viktiga dimensioner genom hennes operativa erfarenhet från såväl startup-bolag och småbolag, som koncernledningsfrågor i börsföretag, säger Dag Johansson, vd för Rationell IT.

Rationell IT tar fram lösningar för affärssystem och digitalisering, framförallt för små och medelstora företag.

- Företaget har under sina verksamma år skaffat sig en tydlig position som helhetsleverantör inom IT-branschen. Jag uppskattar företagets värdegrund som bygger på att det ska vara ”okrångligt” att få till fungerande, säkra och kostnadseffektiva IT-lösningar. Jag ser verkligen fram emot ordförandeuppdraget och att tillsammans med ledningen få utveckla bolaget, säger Lena Lyckenvik.

- Vi är bra på att förstå vad kunden verkligen behöver utan att krångla till det. Vi brinner för att skapa ordning och reda kring våra kunders IT-miljöer. Vi är alltid nyfikna på hur kunden kan använda teknik för att underlätta vardagen, avslutar Dag Johansson.

För mer information, kontakta gärna:

Lena Lyckenvik
0705 883428
lena@aprimavista.se

Dag Johansson
0709 519880
Dag.johansson@rationellit.se


Lena Lyckenvik Org2

FLER NYHETER

CLIMABED är ett nystartat handelsföretag som erbjuder marknaden en klimatsmart lösning för sängar och madrasser. Med smart teknik anpassas ventilationen i madrassen automatiskt under hela natten och du kan njuta av ett perfekt klimat – torrt och med behaglig temperatur.

Rationell IT har hjälpt till och stöttat med kreativa tips och råd vid uppstart samt stöd vid implementation av webbaserade Pyramid Small Business.