image
icon

Skanning av faktura


Vår skanningslösning för fakturor frigör resurser och sänker företagets kostnader. Systemet fungerar för Pyramid men även andra ekonomisystem kan nyttja vår tjänst.

Spara tid

Slipp den manuella hanteringen av dina leverantörsfakturor och få dem tolkade och automatiskt registrerade i programmet – redo för dig att bokföra med ett enda klick. Efter skanning så tolkas all information och du slipper knappa in den i programmet. Du får tillgång till information om dina leverantörsfakturor i samma system, du sparar tid och minimerar risken för att något blir fel.

Faktureringstjänst

Vår tjänst hanterar de flesta varianter av format på inkommande och utgående fakturor. Det kan vara PDF som OCR-tolkas, EDI-fakturor eller till och med utskrift med kuvertering. Tjänster är i första hand formad efter affärssystemet Pyramid, men kan också integreras med andra system.

Inkommande fakturor

Med Pyramids grundmoduler kan man scanna eller hämta fakturor från e-posten och få dessa registrerade i systemet.

Automatisera med E-in

Denna funktion består av en anpassad registreringsmodul där systemet försöker hantera så mycket som möjligt med automatik. Scannade fakturor eller PDF-fakturor via e-post kan OCR-tolkas vilket betyder att systemet försöker hämta ut fakturanummer, belopp osv automatiskt från fakturabilden. Om inkommande fakturor är i EDI-faktura behöver ingen tolkning göras vilket ger en bättre automatisk hantering.

Posthantering

Tjänsten kan också kompletteras med posthantering av inkommande pappersfakturor. Fakturaadressen ställs till vår postbox. Vår personal tar sedan hand om scanning och arkivering samt skickar fakturorna till systemet via OCR-tolkningen.

Grundkrav för Pyramid:
Version 4.13 samt modulerna e-faktura leverantör, importrutiner samt konsultstudio.

Utgående fakturor

Pyramids E-faktura kund gör det möjligt att skicka fakturor med e-post direkt från systemet.

E-ut Det finns också möjlighet att e-postfakturor hanteras via samma tjänst vilket kan vara bra om man inte vill belasta det egna e-postsystemet.

Tjänsten är smart och väljer den optimala vägen. I första hand väljs EDI, och om mottagaren saknar det försöker den med e-post, och till slut väljer den kuverteringen.

Grundkrav Pyramid:
Version 4.12 samt modulen E-faktura kund.

Grundkrav för övriga ekonomisystem:
Efter förfrågan

Ta gärna kontakt med oss för att diskutera lösningar runt fakturahantering


Pyramid Girl No Icon2