FJÄRRSTÖD

Pyramid Affärssystem - Business Studio

- Ett affärssystem för verklighet och vision

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, administration, information och verksamhetsstöd.Det är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning till e-handel, konstruerat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Fristående moduler sammanfogas till ett system och blir lika användbart för små växande företag som för medelstora.

Anpassning och förädling
Din verklighet och vision är unik och vi kommer gärna och hälsar på för en förutsättningslös diskussion om vilka programmoduler som bäst passar just din verksamhet. 

Support för ditt dagliga arbete
Som användare av Pyramid skall du känna att support och stöd alltid finns nära till hands. Vårt kompetenta team hjälper dig med allt ifrån installation och uppstart till fintrimmning av rapporter och analys av produktionsflöden. Vi erbjuder också kundspecifik utbildning för att komma igång så effektivt som möjligt.

Referenser
Våra bästa referenser är förstås våra nöjda kunder.
Läs om några av våra genomförda installationer och fundera vad Pyramid kan göra för dig och för ditt företag.

Drift av Pyramid
Sedan en tid tillbaka erbjuder vi våra Pyramidkunder möjligheten  till extern drift av Pyramidsystemet i vår drifthall.  Läs mer

Unikum datasystem i Lund
På tillverkarens hemsida finner du mer information om Pyramid och dess funktioner.

Kontakta
 gärna Torbjörn Persson på telefon 0709-519885 eller via e-post torbjorn.persson(at)rationellit.se om du vill veta mer om affärssystemet Pyramid.