FJÄRRSTÖD

Lösningar från F-Secure

Vi har valt att arbeta med F-Secure som partner vad gäller lösningar för mjukvarubrandväggar, antivirus, spam och andra hot.

F-Secure stödjer alla vanligt förekommande Microsoft-plattformar, men även mobiltelefoner (Android, Windows Phone och Symbian) och Mac-datorer.

F-Secure Protection Service for Business - Molnbaserad tjänst
F-Secure PSB är en produkt och tjänst i ett för dig som vill ägna dig åt din kärnverksamhet och slippa oroa dig för vad som händer i dina datorer - du vill helt enkelt att din IT-leverantör tar ansvaret även för detta! Tjänsten, som är en molnbaserad tjänst som F-Secure tillhandahåller, minimerar behovet av användar- och IT-resurser.
Vi leverarar även rapporter med den frekvens du själv önskar - så att du kan få en helhetsbild över vilka hot du blivit skyddad från!

Läs mer om tjänsten på F-Secures hemsida

F-Secure Mobile Security for Business - För din mobila säkerhet
Visste du att upp till 70 % av företagens data finns tillgänligt i mobiltelefonen? Vi läser våra mail, vi kollar säljstatistik, vi matar in order och läser presentationer. Vad händer om din telefon blir stulen eller om du tappar bort den?

Vi erbjuder tillsammans med F-Secure tjänster för att skydda din telefon:
 Konfiguration av telefon för bl.a mail och virusskydd 
 Fjärrlåsning av telefon
 Lokalisering av telefon
 Radering av data i telefon

Läs mer om mobil säkerhet

F-Secure Business Suite
För våra större kunder erbjuder vi en traditionell tjänst där styrning och kontroll av skyddet ligger installerat på kundens serverutrustning

http://www.f-secure.com/sv/web/business_se/suites/business-suite/overview