FJÄRRSTÖD

Applikations- och verksamhetskonsult

Vill du ha en utvecklande roll där du är den viktiga länken mellan process, teknik och kund?
Rationell IT står inför en spännande expansionsresa och behöver förstärka med ytterligare två tekniskt uppdaterade applikations- och verksamhetskonsulter till teamet i Linköping.

Om tjänsten
Rationell IT är idag den sjätte största leverantören av affärssystemet Pyramid i Sverige. Det är ett komplett system som erbjuder kunden ett unikt utvecklat program för den specifika verksamheten - oavsett branschtillhörighet.

Som applikations- och verksamhetskonsult kommer du ha en viktig roll då du förvaltar systemet och levererar anpassade lösningar för att möta kundens behov. Här får du möjlighet att axla en drivande roll med påverkansmöjligheter och vara med från första möte till slutprodukt – samt arbeta med uppföljning!
Din vardag är dynamisk med varierande arbetsuppgifter som styrs av kundens behov. Du verkar för att ta fram nya lösningar och känner även in när det är lämpligt att istället förbättra och vidareutveckla befintliga funktioner och användningsområden. Du uppskattar verksamhetsnära arbete tillsammans med kunden och identifierar behov samt skapar och implementerar anpassade funktioner. Vidare ansvarar du för installation och konfiguration hos kund samt driftsättning och hantering av dataanvändningen. Utifrån ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt skapar och vårdar du både nya och befintliga kundrelationer.
Eftersom du är prestigelös och serviceinriktad så ser du även fram emot att medverka vid kundbesök som tekniskt säljstöd.

Som konsult på Rationell IT ingår du i ett engagerat team som tillsammans har flerårig och gedigen yrkeskompetens inom teknik, ekonomi och affärsutveckling. Du ges möjligheten att arbeta i en kunskapsdriven och tekniskt nyfiken verksamheten med flexibla arbetsförhållanden. Du uppskattar en varierad roll med frihet under ansvar och tycker om att vara där det händer – ute hos kunden. Rollen innebär regelbundna resor inom Östergötlands län.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Troligtvis har du erfarenhet av olika affärssystem och har därigenom utvecklat en god förståelse för drift och prioriteringar. Du kanske har erfarenheter från konsultbranschen, liksom stort intresse för teknik, windowsmiljöer och nätverk. Erfarenhet av Pyramid är såklart mycket meriterande.

Vi tror att du utifrån din analytiska förmåga kan sätta dig in i kundens behov och rekommendera olika lösningar som skapar mervärde. Vidare är grundläggande kunskaper om ekonomi, god svenska i tal och skrift samt körkort B en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Har du dessutom tidigare erfarenhet från tillverkande industri så ser vi det som mycket meriterande.

För att trivas och komma till din rätt i gruppen är du en målmedveten, självgående och förtroendeingivande person med en stark servicekänsla i ryggraden. Du har en god problemlösningsförmåga och ser möjligheter att vidareutveckla både affären och medmänniskan. Eftersom du är Rationell ITs ansikte utåt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval så var inte sen med att visa ditt intresse. Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar!
För mer information kontakta rekryteringskonsult Ulrika Britte, ulrika.britte@paverka.nu telefon 010-331 90 69 eller Tobias Andersson på Rationell IT telefon 013-465 53 70.

Våra idéer och vårt mål är att skapa enkla och rationella lösningar där vi utgår från kundens redan gjorda investeringar. Vi anser att IT ska vara enkelt och rationellt och att det viktigaste vi har är våra nöjda kunder och kunniga personal. Vår devis lyder: Vi är nöjda när Ni är nöjda!
Vi erbjuder våra tjänster till små och medelstora företag inom både privat och offentlig verksamhet.
Våra medarbetare är självklart vår viktigaste källa till framgång och vi försöker lägga stor kraft på att alla ska trivas hos oss. Vi vet att om vi lyckas vara en attraktiv arbetsgivare avspeglar sig det på IT-konsultens arbete och engagemang ute hos våra kunder.